Julemærke-tur - Tirsdagsklubben

Gå til indhold

Julemærke-tur

Kørte ture > 2015-20 > 2016 > Juni

Når der er solskin fra en skyfri himmel, det absolut bedste motorcykelvejr,  så skulle man tro at der kom en stor flok.

Men nej. Blot 6 glade +60´ere mødte op. Knud Erik, Carl, Jørgen, Jøren, John og Karsten.
Turen mod Kollund gik over Sejstrup, Jernvedlund, Tobøl hvor der lige blev drejet til venstre i stedet for højre, men det blev dog hurtigt korrigeret, Kalvslund, Sdr. Hygum, Gram, Gabøl, Skrydstrup, ned over Lilholtvej langs flyvepladsen, Over Jerstal og Hovslund for til sidst at ende ved benzintanken i rundkørslen ved Rødekro.

Der skulle vi så vente på kortegen, men vores tålmodighed stoppede da vi havde ventet ca. 1 time. Vi blev enige om så bare at køre i retningen mod Kruså. En god ide, for da vi kom frem var der kun kommet 6 cykler, så vi var heldige at holde blandt de forreste. Men så kom hele flokken ellers. Derefter med politiledsagelse til julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.
Så stod den jo ret hurtigt på pølser med tilbehør. Det trængte vi nu også til.
Ca. 14.30 vendte vi næsen hjemad. Turen gik i første omgang til Gråsten hvor vi jo skulle have vores tiltrængte is. Derefter mod Åbenrå over Felsted, Varnæs og gennem Åbenrå for så at stikke snuden hjemad derfra.
Der var begyndt at trække sorte skyer op, men vi mente at kunne undgå dem. Men tak spids. Mellem Bevtoft og Gabøl væltede det bare ned. Vi fandt en p-plads i nogenlunde læ af en stor klynge træer. Jøren og Knud Erik havde åbenbart ikke tid til at vente, men fortsatte i regnvejret.
Hvad vi ikke kunne se for træerne var at der 100 m. længere fremme overhovedet ikke havde regnet, så derfra var der ren solskin resten af vejen hjem.

En rigtig dejlig motorcykeldag i hyggeligt samvær med ligestillede.
Tak.

Tilbage til indhold