Julemærke-tur - Tirsdagsklubben

Gå til indhold

Julemærke-tur

Kørte ture > 2015-20 > 2018 > Juni

Tur til julemærkehjemmet i Kollund
3 friske Mc´er, den ene med bagsæde, var mødt frem til start kl. 10. Carl, Jørn & Karsten og Lis.
Vi ventede pænt til kl. 10.15 for evt. efternølere. Men der kom ikke flere. Dog havde jeg fået en SMS fra Tom, tidligere Grimstrup nu Brørup, at han ville støde til os på et senere tidspunkt.
Afsted i det flotteste solskin. Gennem Ribe til Skærbæk. Over Arrild til Branderup, Agerskov, Hellevad for så at vente ved tankstationen i Rødekro. Hvem dukker så op der? Vores gamle medlem Rolf med datter på bagsædet. Godt så, så var vi da 4 MC´er.
Da kortegen fra Ustrup kunne høres nede på motorvejen satte vi i gang og sluttede os til dem for så at line op ved Kruså.
I ventetiden der, dukkede Tom så endelig op med sin ½ norske jente på bagsædet. Så nu var vi da 5 MC.
Turen gik derpå videre til Kollund til Julemærkehjemmet i flot formation.
Hos Julemærkehjemmet ventede der os en dejlig menu bestående af grillpølser og kartoffelsalat. Middagen nød vi med den smukkeste udsigt over Flensborg Fjord.
275 MC deltog denne dag – og der blev samlet over 50500,- kroner ind.
Kl. 14 brød vi op og turen gik så hjemover langs Fjordvejen, Rinkenæs Nederby for derefter at tage en ny rute over Alnor/Toft til Gråsten. Efter Alnor gjorde Jørn så stop. Havde glemt at tænde for ”globussen” efter starten fra Kollund, så der mangler nok et lille stykke på kortet. Jørn beklager meget. I Gråsten nød vi vores sædvanlige is på terrassen med udsigt til Gråsten slot. Videre til Felsted, Varnæs, Varnæs Vig for at køre langs Aabenraa Fjord.
I Gråsten sagde vi farvel til Rolf og datter. De skulle en anden vej til et træf omkring Hedensted.
Vi andre var enige om at efter Aabenraa var hjemturen efter eget ønske. Tom og hans ½ norske jente skulle jo hjem til Brørup. Lis og Karsten på uventet familiebesøg i Aabenraa, hvorefter Carl og Jørn fik lov til at køre hjem for fri udblæsning.
Synd for de som ikke var med på denne smukke tur, en tur som samtidig har et rigtig godt formål.
Mange tak til jer alle for en rigtig god dag.
 
Lis og Karsten.


Klik på Globus

for at se hvordan
og hvor vi var

----->

Tilbage til indhold