21-4-2009 - Tirsdagsklubben

Gå til indhold

21-4-2009

Kørte ture > 2009-14 > 2009 > April

Pragtfuld aften. Hele 36 cykler med tilsammen 5 passagerer. En dejlig lang og snoet tur i frisk tempo førte HP os via Andrup, Oksbøl og Nymindegab til Bork Havn. Af bitter erfaring var kiosken denne gang kontaktet på forhånd så der var åbent for køb af is, pølser, kaffe mm. En lille bøn er der dog. Hold venligst din plads i formationen når vi ruller  - ikke noget Zik-Zak tak. Er der een i formationen der forlader gruppen rykker den der kører bagved op - men husk - den der kører højre rykker kun op som højre-kører og den der kører venstre rykker op som venstre-kører. Er du i tvivl - så spørg endelig. Nu vi er i gang med formations-kørsel - så husk at i bykørsel kører vi nærmest 2 og 2 - groft sagt.

Mht den hasarderede overhaling på vejen fra Outrup mod Varde,
er følgende sendt til www.jv.dk under "mit Varde"


"Flot overhaling"

Af borgerjournalist Lars Hansen,

En gruppe motorcyklister fra Tirsdagsklubben oplevede tirsdag aften d. 21 april ved 21-tiden en så extrem og farlig overhaling, at selv de mest garvede i flokken tog sig til hovedet. I Nørre-Nebel passerede gruppen et par unge mænd som kom gående med pizza-bakker. Intet usædvanligt i det - men efter at ha passeret Outrup i retning mod Varde, blev gruppen pludselig overhalet på Nymindegabvej ved Strandvejen af en støv-brun VW Golf i et extremt hidsigt tempo. Og ikke nok med overhalingen som de modkørende også må ha bemærket, så foregik det endvidere venstre om helleanlæget ud for Strandvejen. Pizzaerne var blevet fortæret - for pludselig fløj bakkerne rundt mellem biler og os på MC. Ingen af os fik tid til at se nummerpladen - så hurtigt gik det - men havde vi nummeret var politiet blevet kontaktet. Men måske er der andre som har bemærket kørslen og har noteret bilens nr?????


Følgende kommentar kom efterfølgende:


Har selv oplevet noget af det samme

Skrevet af Lars Nielsen.

Jeg kom selv kørende mod Outrup en dag, og her blev jeg også overhalet af en støv brun VW Golf model Golf I med to unge fyre i. Selvom der er tale om en ældre bil, så er den bare lynhurtig, og de kører som et råddent æg. Det er formentlig den samme bil vi har mødt, så jeg tror, at de unge mennesker bor derude i det område. Da jeg stiftede bekendtskab med bilen, var det også med hassarderede overhalinger, så det lyder meget ens. Håber at politiet finder dem.


Følg selv med i den videre debat på www.jv.dk


Vi ses


Tilbage til indhold