25-10-2022 - Tirsdagsklubben

Gå til indhold

25-10-2022

Kørte ture > 2021-25 > 2022 > Oktober

Sæson 2022 er på denne lune tirsdag aften nået til vejs ende. Men derfor skal de 13 MC med 3 bagsæder da ikke snydes for en lille rundtur. Stemningen var nærmest euforisk inden afgang. Det er bare så herligt når det hele svinger. Efter en forholdsvis kort tur endte vi hos Frank & Mette til endnu mere socialt samvær krydret med en pølse fra grillen. Det havde de fleste naturligvis luret, ikke mindst da vi nærmede os målet denne aften. For duften af kød på grill lod sig ikke skjule. Om nogen udover de 13 på MC ankom på havelåge er usikkert, men sardindåser bragte endnu flere til. Preben troede ikke vi havde mere at skrive om ham. Men det er hermed gjort... 24 i alt blev vi optalt til. Dejlig med så stor opbakning.
De tørre veje, den forholdsvis lune aften og det hyggelige selskab gik op i en høje enhed. Og lysten til at bryde op var ikke til at spore. Calle lovede at agere babysitter for Frank & Mette ved først givne lejlighed. Kenneth har en opgave med at bevise at man ikke kun er med når der er gratis mad på programmet. For det var ikke nemt at være pølse i hans nærhed. Kun de små fisk gik fri. Joh joh, vi har lidt på alle. Ingen kan snige sig under skribentens blik.
Tak for husly til Frank & Mette - og tak til alle som var en del af Tirsdagsklubben her i 2022. Vi ses forhåbentligt når sæson 2023 starter d. 28. marts? 100%
Keep the rubberside down. Vi ses.


Klik på Globus

for at se hvordan
og hvor vi var

----->

Tilbage til indhold