14-9-2010 - Tirsdagsklubben

Gå til indhold

14-9-2010

Kørte ture > 2009-14 > 2010 > September

Så blev det vist lidt efterårsagtigt. Web-master og frue lod cyklerne blive indendørs i tørvejr. Mon andre gjorde ligeså??
Næh, følgende tekst er forfattet af hhv MIK og Ole Højlund:

Hej

Ja sådan kan det gå !  

Havde fortalt så vidt og bredt om de friske og barske fyre/ piger i Tirsdagsklubben at en ung kvinde blev interesseret og ville med mig.

"Fint tænkte jeg " vi steg på, kørte stille og roligt, gennem Ribe. "Folk skulle jo kunne nå at se hvad jeg havde med", ud af den sidste rundkørsel og så skulle den ha gas, men ak, baghjulet smuttede på den nye asfalt, ikke alvorligt men nok til at min kådhed og manddom svandt betydeligt ind . "Nå" fik den på ret køl og derudad skulle det gå, men nej, så var der lige vinden, røv kuling med regn lidt foran for tværs om bagbord. Det tog så lige "eller næsten lige" det sidste af den før omtalte "mand",  farten kom ikke over 70 . "ikke godt ikke godt" tænkte jeg ! Kunne jo næsten føle hvordan hendes agtelse for mig forsvandt....men så var det jo lige at jeg så jer for mig, " ikke for noget men jeg er jo faktisk ikke den ældste", og tænkte nu skulle vi bare til Bramming så hun kunne se at jeg trods alt er en rimelig ungdommelig og frisk fyr, så lidt lettere om hjertet kørte/trillede jeg videre,  men nej.  Der stod vi så mutters alene og ingen af de "gamle" friske og barske fyre/ piger jeg sådan havde pralt af var der, og der var det så at hun kiggede sådan ligesom lidt ligegyldigt på mig og hendes øjne sagde " stakkels kedelige og gamle skallede fjols du kører som min bedstemor og man kan åbenbart heller ikke regne med hvad du siger, så kør du mig bare hjem igen Bessefar". Uden et ord og slukøret som jeg var trillede vi hjem igen og nå ja i kan jo selv regne resten ud.................

Stadig ungkarl

Mik      


Vel mødt i Bramming 18:15, skulle dog tanke ved ankomst. Da dette var overstået, kørte den eneste fremmødte på det tidspunkt fra pladsen. Jeg nåede ikke at se hvem det var, desværre. Og de (der var passager med) hørte ikke mit horn.  Så indtil kl. 18.30 sharp var jeg alene på skansen, men blev dog reddet til sidst da Peter ankom. Jeg havde dog fået besøg af "formanden", der desværre ikke havde fået landlov denne aften. Istedet forstyrede han "flokkens" afgang med næsten en halv time, ikke så godt.
Nå, men turen gik mod Kvie Sø i en næsten ret linie, ad små og store veje. En enkelt byge blev det til på turen ud, men det var også det eneste der ramte os denne aften. Synd for jer der ikke kom. Turen gik over Hjortkær, Fåborg og Ansager. Da vi begge var fra Esbjerg området, førte Peter an på hjemturen der gik direkte over Hodde og Varde og så sydpå til henholdsvis Bryndum og Fourfeldt. Trods den manglende tilslutning havde vi en fin tur.  

Hilsen Ole (og Peter)
Vi sesKlik på Globus
- og se ruten for i aften
------>>

Tilbage til indhold